INFO

Nieuwe Datum & Tickets

Voor wat betreft de line-up voor Emporium Celebrations geldt: wij proberen de line-up zo veel mogelijk de kopieren naar de nieuwe datum. Wijzigingen voorbehouden.

Ja, het is mogelijk om tickets te kopen voor de editie van 2022. Je kunt tickets kopen voor de ticketpagina.

Wanneer je problemen ondervindt bij het aanschaffen van je tickets of bij andere ticketgerelateerde vragen, neem dan contact op met de Paylogic Customer Support via customerservice@paylogic.nl / 0900 7295 6442

Tickets besteld en betaald, maar geen mail ontvangen? Check eerst je spam-box. Zitten ze daar niet in? Log dan in met jouw Paylogic-account om je tickets alsnog/opnieuw te downloaden. Lukt dit niet? Neem dan contact op met Paylogic Customer Support

Event info

Datum: 28 mei 2022
Tijden: 12:00 – 00:00
Locatie: De Berendonck, Wijchen
Minimumleeftijd: 18+
Actietickets: €45,- (excl. fee)
Regular tickets: €55,- (excl. fee)

Praktische zaken

Is je vraag niet beantwoord? Neem dan contact op via dit formulier.

Op het terrein zijn grote (€10,-) en kleine lockers (€12,-) te huur, waar je tijdens het festival op ieder moment bij kunt.

Je kunt op Emporium betalen met munten die verkrijgbaar zijn bij de muntenautomaten/kassa’s op het terrein. Deze munten kun je zowel met cash als met PIN betalen. Het is niet mogelijk om cash geld te pinnen.

Emporium is toegankelijk in een rolstoel. Mogelijk zijn niet alle faciliteiten optimaal bereikbaar, maar er is uiteraard wel een MiVa-wc beschikbaar bij elke toiletgroep. Ook op krukken kun je gewoon naar binnen. Wel moeten dit medische krukken zijn (van het ziekenhuis).

Het is toegestaan om te roken op het festivalterrein, behalve in de tenten. Voor wat betreft drugs hanteren wij een zero tolerance beleid. Het is dus niet toegestaan om zowel soft- als harddrugs mee te nemen. Iedereen wordt gevisiteerd bij binnenkomst. Wanneer je dit weigert, kan de toegang tot het festivalterrein worden ontzegd.

Het is toegestaan om medicatie in gesloten verpakking mee te nemen in combinatie met een doktersverklaring of medisch paspoort.

Het is niet toegestaan om selfiesticks mee te nemen naar Emporium.

Op het het festivalterrein zijn meerdere stands te vinden waar je toffe merchandise kunt scoren.

Route en Vervoer

Emporium Celebrations vindt plaats op recreatiegebied De Berendonck in Wijchen.

Emporium is gemakkelijk bereikbaar per auto. Wel zijn er een aantal wegafsluitingen. Gebruik als navigatie-adres “Oude Smallesteeg, Wijchen” en volg wanneer je in de buurt van het festivalterrein bent de borden ‘Emporium’ in plaats van je navigatiesysteem.

Rondom het festivalterrein is er voldoende parkeergelegenheid. Het is mogelijk om je parkeerticket vooraf te kopen. Meer informatie hierover volgt.

Word je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de daarvoor bedoelde Kiss & Ride-locatie. Deze is duidelijk aangegeven met gele verkeersborden en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

Heb je een combiticket of busticket gekocht? Neem dan contact op met de busvervoerder waar jij je ticket hebt geboekt:

Partybussen.nl
Event Travel
Party-Vervoer.nl
Hardtours (DE)

Kom je met het OV? Reis dan naar station Nijmegen Dukenburg. Vanaf daar rijden tussen 11:00 en 01:00 pendelbussen naar het festivalterrein. Deze bus doet er ongeveer 10 minuten over.  Let erop dat je jouw (terug)reis goed plant middels de NS Reisplanner.

s’ Avonds staan op de daarvoor bestemde plaatsen, aan de voorzijde van het festivalterrein, taxi’s geparkeerd. Het is NIET mogelijk om met een taxichauffeur af te spreken op een andere plek. Je kunt ook de pendelbus nemen naar station Nijmegen Dukenburg. Ook daar zijn taxi’s beschikbaar.

Aan de voorzijde van het festivalterrein bevindt zich een gratis onbewaakte fietsenstalling. Hier kunnen ook brommers/scooters worden geparkeerd. Het stallen van je fiets, brommer/scooter is geheel op eigen risico. Volg te allen tijde de instructies op van de verkeersregelaars ter plaatse.
Navigatieadres voor fietsers: ‘Weg door de Berendonck, Wijchen’

Eten & Drinken

Er zijn voldoende mogelijkheden om glutenvrij te eten. Meld je even bij één van de food stands. Zij kunnen je vertellen waar je het beste naartoe kunt.

Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee het festivalterrein op te nemen.