UPDATE: Emporium Celebrations verplaatst naar 29 mei 2021

Helaas moeten wij als Matrixx mededelen dat vanwege de zojuist bekend gemaakte Corona-maatregelen Emporium van zaterdag 23 mei 2020 verplaatst zal worden naar 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟐𝟗 𝐦𝐞𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟏. Alle huidige verkochte tickets blijven gewoon geldig voor de editie van 2021.

In plaats van direct ook een refund aan te bieden, werkt Matrixx graag samen met jullie om de festivalbranche door deze moeilijke tijd te slepen. In de evenementenwereld werken veel ZZP’ers en kleine bedrijfjes, van lightjockeys tot decorontwerpers en van steigerbouwers tot de geluidsleverancier. Ook zij hebben al kosten gemaakt voor Emporium en rekenden in deze moeilijke tijd ook op omzet. Wij kunnen op deze manier (een deel van) hun factuur betalen zodat ook zij blijven bestaan en na deze crisis weer prachtige dingen voor de Matrixx festivals en haar bezoekers kunnen maken.

Als blijk van waardering voor jullie geduld ontvangt iedere bezoeker van Emporium 2021 met een huidig 2020 ticket 𝟮 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗱𝗿𝗮𝗻𝗸𝗺𝘂𝗻𝘁𝗲𝗻 bij binnenkomst. De eerste paar drankjes zijn dan op kosten van de Matrixx om deze moeilijke tijd daarna flink van ons af te dansen en te drinken.

Mocht tegen die tijd blijken dat je op 29 mei 2021 verhinderd bent, dan kun je vanaf 1 maart 2021 alsnog een refund voor je ticket aanvragen. Meer informatie daarover volgt later.

Evenementenmakers, toeleveranciers en festivalgangers: samen loodsen wij elkaar door deze bizarre tijden heen.

𝙒𝙚 𝘼𝙡𝙡 𝘼𝙧𝙚 𝙈𝙖𝙩𝙧𝙞𝙭𝙭!

Informatie

Datum: Zaterdag 29 mei 2021
Tijden: 12:00 – 00:00 uur
Locatie: De Berendonck, Wijchen
Leeftijd: 18 jaar (ID verplicht)
Muziek: House, EDM, Urban, Feest, Hard

Line-up!

Voor wat betreft de line-up voor Emporium Celebrations geldt: wij proberen de line-up zo veel mogelijk de kopieren naar de nieuwe datum. Wijzigingen voorbehouden. 🎊

Zet je op aanwezig!

Ben jij erbij op 29 mei 2021?
Zet jezelf nu op aanwezig!